Tafelaccessoires

De Dopper Waterfles.

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar actief de hoeveelheid single-use plastic afval wordt verminderd en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater.

De dopper is een duurzaam product en is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Dit materiaal is vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Doppers is welke kleur dan ook zijn verkrijgbaar in onze winkel. Ook de stoere Dopper Steel met een inhoud van 800 ml is bij ons te koop.

Doppers is welke kleur dan ook zijn verkrijgbaar in onze winkel. Ook de stoere Dopper Steel met een inhoud van 800 ml is bij ons te koop.

De Dopper Insulated Blazing Black en zijn wederhelft Dopper Insulated Wavy White kun je ook bij ons vinden. Deze dopper houdt je water maar liefst 9 uur warm en 24 uur koud.

Insulated Blazing Black

Keramiek en glazen van Kinta

Prachtig handgemaakt servies met een strakke uitstraling.

Deze keramiekcollectie wordt gemaakt in Vietnam in een oude pottenbakkerij die al acht generaties in handen is van één familie. Er werken 40 mensen.

Kinta’s keramiek wordt voor 100% gemaakt van lokale grondstoffen. De klei wordt gewonnen in het noorden van Vietnam. Ook de glazuren worden gewonnen uit lokale grondstoffen.

Deze glazen met bijpassende karaf zijn mondgeblazen in Thailand. Het golvende ontwerp is geinspireerd op het golfpatroon dat je ziet in water en zand, gevormd door de wind. Verkrijgbaar in de kleuren rookgrijs en groen.

Voorraadpotten en schalen.

Bewaar je koffie, thee, koekjes of bijvoorbeeld rijst in deze eenvoudige maar mooie potten. We hebben potten van bamboe en aardewerk.

Serveer je wereldse gerechten in schalen van Bamboe. Hiermee zorg je voor een prachtig gedekte tafel.

Keep Leaf.

Deze boterhamzakjes zijn gemaakt van katoen met een waterafstotende nylon binnenkant. Ze sluiten met klittenband. De boterhamzakjes zijn vrij van schadelijke stoffen zoals weekmakers en lood en zijn uiteraard BPA-vrij. Ook na langdurig gebruik en veelvuldig wassen, blijven ze fris ruiken.

Ga je op pad en zoek je iets handigs om een fles warme of koude drank mee te nemen? Deze flessentas is een uitkomst. De buitenkant is van 100% biologisch katoen. De binnenkant is gevoerd met waterbestendig katoen wat je kunt reinigen met een natte doek.