Nieuwsbrief

Lees hier onze klantennieuwsbrief van mei

————————————–

Handmade is wellmade

“Als Twinning Company houden wij onze footprint zo klein mogelijk en willen wij onze handprint zo groot maken als we kunnen”
Voor ons als Wereldwinkel Roden Hart&Kado de reden om producten van The Twinning Company te verkopen en met een aanbieding deze maand onder uw aandacht te brengen.
25% korting op alles van deze importeur.

The Twinning Company is sinds 1998 importeur en groothandel van handgemaakte en duurzame producten. Hun assortiment bestaat uit een brede selectie aan authentiek serviesgoed. De artikelen zijn zowel functioneel als decoratief en gemaakt van pure natuurlijke materialen. Eerlijke prijs voor de arbeider, een duurzame handelsrelatie en respect voor het milieu staan bovenaan de manier waarop zij ondernemen. Ze steunen kleinschalige projecten in derde wereld landen. De mannen en vrouwen die de producten maken leven vaak in armoede. Met de aanschaf van deze producten maak je het verschil voor de enkeling, het gezin en het dorp!
Al hun producten zijn, stuk voor stuk, liefdevol met de hand gemaakt en alles wordt zorgvuldig met de hand beschilderd. Daarnaast zijn de producten gemaakt met respect voor het milieu, onder goede omstandigheden en krijgen de werknemers een eerlijke prijs.
“Door het vakmanschap van de mannen en vrouwen zijn we verbonden met hun verhaal en maken we een verschil in hun levens.”

Daar worden wij nou enthousiast van!
U ook?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en activiteiten?
Stuur ons een mail en zet bij onderwerp: graag nieuwsbrief.
Je komt dan op onze mailinglijst.

Wil je je weer afmelden voor de nieuwsbrief ?
Stuur ons een mail en zet bij onderwerp: afmelden nieuwsbrief.

Wil je de nieuwsbrief op een ander e-mail adres ontvangen ?
Stuur ons een mail en zet bij het onderwerp: wijziging E-mail.
Vermeld in de mail het nieuwe mailadres.

wereldwinkelroden@hetnet.nl

lees hier ons privacybeleid