Woonaccessoires

Artikelen van glas.

Een mooi klein vaasje voor een lief klein boeketje. Zet een paar bij elkaar met in elk vaasje een of meerdere bloemen. De vaasjes zijn gemaakt van gerecycled glas.

Nog zo’n prachtige vaas. Zet ‘m ergens neer ter decoratie of vul hem met wat bloemen. Waar je hem ook neerzet, met of zonder boemen, een blikvanger is het zeker.

Deze vazen kun je vullen met van alles. Laat je fantasie maar gaan…

Groot € 29,95, Klein € 24,95.

Nieuw in ons assortiment. Lampen van gerecycled glas.

Manden

Zet eens zo’n mooie mand in huis. Voor het opruimen van bijvoorbeeld tijdschriften, speelgoed, sjaals en handschoenen, knutsel- of handwerkspullen of… gewoon omdat het zo mooi staat in je interieur!

Wanddecoratie.

Kies eens voor iets anders dan een schilderij aan de wand.

Wij hebben verschillende wanddecoraties van metaal. Zoals bijvoorbeeld het in Indonesië gemaakte zomertafereel met de titel ‘walk in the park’.

Beelden van Afvalmateriaal

Wij verkopen onder andere beelden van Gone Arty. Gone Arty is een importeur van kunst- en gebruiksproducten uit Zuidelijk Afrika. Er zijn een groot aantal producenten aangesloten bij deze importeur. Er wordt samengewerkt met individuele producenten en er zijn ook grotere projecten die aan Gone Arty leveren.

Eén van de producenten is Charles Fundisi. Hij maakt bijzondere kunst van afvalmateriaal. Zijn objecten van serpentijnsteen en ijzer laten taferelen uit het dagelijks leven zien. Zoals een moeder met haar kind, geliefden en straatmuzikanten.

Fundisi woont met zijn gezin in Tafare, Zimbabwe. Samen met Gone Arty is hij begonnen met de verbetering van het productieproces. Dankzij de steun van wereldwinkels kon hij investeren in een nieuwe, veiligere werkplaats.

Dieren van afvalmetaal. De verf en roest worden weggebrand van het metaal. Dan wordt het dier gevormd en gelast. Vervolgens wordt het kunstwerk gelakt en/of geverfd en te drogen gezet in de Afrikaanse zon.

Zijn ze niet schattig? Die wil je toch meenemen naar huis!

Bronzen beelden

Deze prachtige bronzen beelden zijn gemaakt in Burkina Faso.

Bronsgieten is in Burkina Faso een traditioneel en belangrijk ambacht. Het geeft de beeldhouwer de mogelijkheid om zijn positie te verbeteren.

Vazen en schalen

Zoek je een unieke vaas of schaal? Wedden dat je hem bij ons vindt!

Kaarsen

Plaids en kussens

Laat het buiten maar koud worden, want binnen voelt het heerlijk warm met de zachte plaids en gezellige kussen uit onze winkel.