Ons assortiment

Wereldwinkel Hart&Kado, de winkel voor eerlijke producten.

De wereld van Eten & Drinken: 

Om jezelf, je vrienden of familie eens lekker te verwennen kun je bij Hart&Kado uitstekend terecht. Wij verkopen Koffie, thee en chocolade. Ook voor doppers, mokken, glazen, borrelplanken en nog veel meer ben je bij ons aan het goede adres.

De wereld van Wonen: 

Hoe maak je van je huis een thuis? Dit doe je met spullen waar je je fijn bij voelt. Je kiest kleuren en materialen die bij je passen. De een kiest voor strak of industrieel en de ander voor warm of landelijk maar welke stijl je ook kiest, jij moet je er thuis in voelen.

Wij verkopen allerlei woonaccessoires uit verschillende werelddelen met een bijzonder verhaal. Decoraties zoals beelden, vazen, manden en kaarsen, van verschillende materialen en kleuren en allemaal met de hand gemaakt. Door het verkopen van deze producten streven wij naar een beter bestaan voor de makers.

Kies eens voor een woondecoratie met een bijzonder verhaal en maak daarmee je interieur nog specialer.

De wereld van Boeken, Kaarten, Papier

Een kookboek, kinderboek of een geschenkboekje, een lieve of grappige kaart en een handig notitieboekje, dit vind je ook allemaal in onze winkel.

Op zoek naar een lekker recept? Even een kaartje sturen naar je vriendin?
Kom maar naar onze winkel!

De wereld van Mode: 

Maak je outfit compleet met de sieraden, sjaals en tassen van Wereldwinkel Hart&Kado.
Of je nu naar je werk gaat, op visite, naar een feestje of gewoon even gaat shoppen, het is fijn om verzorgd op stap te gaan. Een mooie ketting geeft je net wat extra uitstraling. Een sjaal zorgt voor de finishing touch, een bijzondere tas kan een mooie blikvanger zijn.

Als je weet dat deze sieraden, sjaals en tassen met veel liefde en met de hand worden gemaakt in bijvoorbeeld Nepal of India en als je weet dat door deze artikelen te kopen je deze mensen helpt, dan draag je het toch met nog meer plezier!

De wereld van onze Kinderen

We hebben een klein maar origineel assortiment voor kinderen, van knuffels tot puzzels en spelletjes en van tandendoosjes tot tasjes en portemonneetjes. 

Wat is er mooier dan het zien van kinderen die onbezorgd spelen. Dat wil toch iedereen voor zijn kinderen? Maar het is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend dat ze naar school gaan, dat ze speelgoed hebben en dat ze na het spelen een goede maaltijd krijgen. Door producten in onze winkel te verkopen van mensen die het minder goed hebben dan wij, hopen wij eraan bij te dragen dat zij een beter leven krijgen en dat ook hun kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Cadeaubonnen: 

Geen duidelijk idee?
Dan kunnen cadeaubonnen een uitkomst bieden.

Ons assortiment wisselt regelmatig, we kunnen niet garanderen dat alle artikelen op de getoonde foto’s nog voorradig zijn. Maar als ze er niet meer zijn is er een goed alternatief voor in de plaats gekomen.