Boeken, Kaarten, Papier

De wereld van Lezen en Schrijven…

Een kookboek, kinderboek of een geschenkboekje, een lieve of grappige kaart en een handig notitieboekje, dit vind je ook allemaal in onze winkel.

Wil je een werelds gerecht maken of heb je zin in het bakken van een lekkere taart? Wil je iemand een lief of grappig boekje cadeau doen? Wij hebben een ruime keuze aan kook- en geschenkboeken.

Kaarten

Iemand feliciteren met zijn/haar verjaardag, jubileum, slagen of de geboorte van een kind? Op een kaart van (H)art & Kado wordt je boodschap wel heel bijzonder. Wij verkopen onder andere wenskaarten en postpapier van Floris. Floris Recycled Stationery B.V. is een Brabants bedrijf dat wenskaarten en schrijfwaren maakt met een boodschap. Zij produceren deze artikelen met respect en aandacht voor mens, milieu en maatschappij.

Ook hebben wij een groot assortiment wenskaarten van Unicef.

Handgeschilderde kaarten
Deze kaarten zijn waterloos gedrukt met bio-inkt op papier van landbouwafval. € 0,99 p/st.

Notitieboekjes

Zoek je een echt origineel notitieboekje? Kijk dan eens naar die van olifantpoeppapier. Het maken van papier van olifantenpoep en het maken van allerlei gebruiksvoorwerpen daarvan, zorgt voor werkgelegenheid en voor bescherming van de olifanten in Sri Lanka. Weet je trouwens dat een volwassen olifant ca. 180 kg. per dag eet en dat hij 16 keer per dag poept?

Bagoa

Nieuw in ons assortiment zijn de notitieboekjes van Bagoa. De boekjes worden gemaakt in India. We hebben boekjes in verschillende formaten. Alle boekjes hebben een prachtig bewerkt kaft van leer.

Correctbook

Het oneindig uitwisbare schrift.

Correctbook zet zich in tegen analfabetisme. Er zijn wereldwijd 800 miljoen mensen boven de 15 jaar die analfabeet zijn.
250 miljoen kinderen gaan iedere dag naar school zonder pen en papier.

Daarom heeft Correctbook het oneindig uitwisbare schrift ontwikkeld. Met een deel van de omzet uit de verkoop in Europa, doneert Correctbook dezelfde materialen op plekken waar het hard nodig is. Zo kunnen de kinderen daar op school ook leren schrijven.

Sinds januari 2019 heeft Correctbook een eigen productielijn in Rwanda. Hier worden alle Afrikaanse boeken lokaal en eerlijk geproduceerd.

Komoni

Deze unieke boekjes met prachtige grafische ontwerpen zijn op een duurzame manier geproduceerd. Ze worden gemaakt van gerecycled hout en papier.

Voor bijna elk doel kun je een boekje vinden. Op het kaft zie je thema’s als reizen, dieren, koken en muziek. Voor ieder wat wils dus!